u-rosiyi-zagovorili-pro-smertnu-karu-schob-pidnyati-stavki-na-peregovorakh-radnik-glavi-mvs

У росії заговорили про смертну кару, щоб підняти ставки на переговорах - радник голови МВС

 • 158180 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко заявив, що в росії з’явилася нова лінія інформаційної війни - смертна кара для українських військових. За його словами, саме ця інформаційна хвиля дуже небезпечна для всіх нас, передає УНН.

Цитата 

"Нова лінія інформвійни, яку запустили росіяни - смертна кара для українських військових. На жаль, на відміну від ядерної загрози, яка є чистим блефом, ця інформаційна хвиля дуже небезпечна для всіх нас. Чого добиваються росіяни? (...) Їм потрібно підняти ставки в переговорному процесі", - зазначив Денисенко у Facebook.

"Судячи з усього, в відносно короткий період часу буде ухвалено кілька рішень про страту наших військовослужбовців (хоча зі стратами будуть тягнути). І далі росіяни почнуть гру на підняття ставок, розуміючи, що в Україні почнеться серйозна зрадофільна дискусія. Ми маємо бути морально готовими до такого розвитку подій і вже зараз продумувати алгоритми реакцій", - написав він.

Деталі 

Денисенко зазначив, чого загалом, на його думку, добивається російська верхівка:

1. Їм потрібно своєму виборцю, а також на інформаційних ринках Індії, Китаю, Близького Сходу і т.д. показати картину воєнних злочинів українців і перебивати тему звірств у Бучі.
2. Їм потрібно пояснювати виборцю, що вони так довго роблять в Україні. І однією з ліній пояснень стане підігрівання ненависті до "укрофашистів".
3. Їм потрібно підняти ставки в переговорному процесі. Лінія: Суд днр вирішив і ми не можемо втрутитися в ці процеси може стати однією з домінуючих. Правда, це ламає плани по швидкій анексії, але відтяжка цього процесу на кілька місяців не є критичною для рф.

Нагадаємо 

Голова секретної розвідувальної служби Великої Британії (МІ-6) Річард Мур заявив, що знав про можливість масових страт жителів України російськими військовими.

Українські Національні Новини

Політика