u-rosiyi-zayavili-scho-ssha-nadayut-dani-ukrayini-pro-rozmischennya-kritichnikh-obyektiv-zaporizkoyi-aes-dlya-obstriliv-tspd-zibrav-dobirku-rosiyskiy-feykiv

У Росії заявили, що США надають дані Україні про розміщення критичних об’єктів на ЗАЕС для обстрілів: ЦПД зібрав добірку російський фейків

 • 232050 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України зібрали добірку фейків, маніпуляцій та дезінформаційних вкидів, що продукував ворог протягом попереднього дня, передає УНН.

Деталі

1. Секретар Радбезу РФ Патрушев заявив, що «Вашингтон надає київському режиму дані про розташування критичних об’єктів Запорізької АЕС, щоб націоналісти їх обстрілювали, створюючи загрозу катастрофи, наслідки якої можуть перевершити масштаби аварій в Чорнобилі та Фукусімі». Це фейк!

2. Президент РФ заявив: «знову хочу наголосити, що Росія впевнено справляється із зовнішнім тиском, а по суті, з фінансово-технологічною агресією з боку деяких країн. Тактика економічного бліцкригу, наскоку, на який вони розраховували, не спрацювала – це вже очевидно для всіх, і для них також». Це дезінформація!

3. Речник МО РФ повідомив: «в районі населеного пункту Вознесенськ Миколаївської області знищено склад, на якому зберігалося 45 тисяч тонн боєприпасів ЗСУ». При цьому, атомні бомби, які США скинули на Хіросіму та Нагасакі, мали потужність 13-18 тисяч тонн в тротиловому еквіваленті. Це фейк!

Нагадаємо

Росія поширює фейки про вивезення зерна з України, щоб відвести від себе провину.

Українські Національні Новини

Суспільство