u-rosiyi-zhinka-zazhivo-spalila-splyachogo-bezdomnogo

У Росії жінка заживо спалила сплячого безхатька

 • 20655 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У Єкатеринбурзі жінка заживо спалила 22-річного бездомного, який спав на вулиці. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації по Свердловській області.

Цитата

"За версією слідства, вночі 24 травня 2021 року обвинувачена, перебуваючи біля одного з будинків по вулиці Луначарського в Єкатеринбурзі, побачила 22-річного громадянина без певного місця проживання, що спав на вулиці. Діючи з хуліганських спонукань, обвинувачена, бажаючи протиставити себе суспільству і продемонструвати зневажливе ставлення до оточуючих, вирішила вчинити вбивство раніше незнайомого їй бездомного парубка. Для цього вона облила потерпілого легкозаймистою рідиною з двох пляшок, які перебували поруч з молодою людиною, після чого підпалила вказану рідина запальничкою", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в результаті потерпілий отримав значні термічні опіки.

"Надалі він був госпіталізований в лікарню, проте врятувати його життя не вдалося - він помер на наступний день. З місця події обвинувачена зникла, проте в подальшому була затримана в результаті комплексу заходів, проведених співробітниками СКР по Свердловській області у взаємодії з оперуповноваженими карного розшуку поліції", - наголошується в повідомленні.

Також 33-річній мешканці міста Єкатеринбурга пред'явлено звинувачення в скоєнні з вбивства з особливою жорстокістю, вчинене з хуліганських спонукань щодо особи, яка завідомо для винного перебуває в безпорадному стані.

"Найближчим часом судом за клопотанням слідства СКР буде вирішено питання про обрання стосовно затриманої запобіжного заходу у вигляді взяття під варту", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

У Росії в Новосибірській області підлітки відкрили стрілянину в дитячому таборі.

Українські Національні Новини

Новини Світу