u-rosiyskomu-dityachomu-tabori-otruyilisya-90-osib

У російському дитячому таборі отруїлися 90 осіб

 • 9899 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. В Удмуртії на інтелектуальному турнірі "Що? Де Коли?", який проходив на території бази дитячого табору отруїлось 90 осіб, більшість з яких діти 14-16 років. Про це повідомляє РІА Новости, передає УНН.

Як зазначає видання, 2 травня, у дитячому таборі "Дружба" в Удмуртії, де проходив чемпіонат Росії з інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?" серед школярів, частина учасників відчули себе погано. Вони скаржилися на нудоту, блювоту, діарею і високу температуру. Коли з'ясувалося, що проблема має масовий характер, організатори заходу вирішили викликати бригади швидкої допомоги.

"На даний момент за медичною допомогою звернулися 90 учасників чемпіонату, більшість з яких діти 14-16 років. 83 людини, включаючи 11 дорослих, госпіталізовані в республіканську клінічну інфекційну лікарню, де їм надається необхідна медична допомога", - повідомили у прес-службі голови регіону.

Наголошується, що медики виявили у потерпілих ротавірусну інфекція. За фактом масового захворювання дітей слідчі порушили кримінальну справу.

Нагадаємо, 27 квітня, більше 300 дітей отруїлися у французькому місті Руан після обіду в шкільній їдальні.

Українські Національні Новини

Новини Світу