u-rosiyskomu-pivdenno-sakhalinsku-gorit-zhitloviy-budinok

У російському Південно-Сахалінську горить житловий будинок

 • 11397 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. У Південно-Сахалінську горить горище десятиповерхового житлового будинку, розташованого по вулиці Чехова, 29а. Полум'я з'явилося приблизно в 15.38 за місцевим часом. Помітивши дим, люди відразу зателефонували до служби 112. На місце приїхали пожежники. Про це повідомляє УНН з посиланням на Новини Сахаліну.

Пожежа дійшла до південної сторони даху.

Як повідомляє прес-служба МНС, 21 травня о 15.50 диспетчеру Південно-Сахалінського пожежно-рятувального гарнізону надійшло повідомлення про загорання квартири житлового будинку по вулиці Чехова. Перший пожежний розрахунок прибув через 2 хвилини. До моменту прибуття першого пожежного підрозділу спостерігалося горіння квартири на 10 поверсі, вогонь перейшов на дах в десятиповерховому житловому будинку, спостерігалося горіння даху на загальній площі 700 квадратних метрів. Прибулі пожежні підрозділи організували евакуацію людей, які перебували в будинку.

В гасінні задіяні 28 чоловік і 7 одиниць техніки. Причини пожежі встановлюються. Загиблих і постраждалих немає.
Мер Сергій Надсадін і губернатор Олег Кожемяко прибули на місце пожежі.

Як повідомляв УНН, суд у справі відстороненого директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна перенесли на інший день через те, що адвокат потерпілих не може ознайомитися з матеріалами справи.

Нагадаємо, в результаті пожежі в одеському таборі "Вікторія" загинули троє дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу