u-rosiyskomu-tomsku-povidomili-pro-minuvannya-viyskkomatu-budivlyu-otochili-roszmi

У російському Томську повідомили про мінування військкомату. Будівлю оточили - росЗМІ

 • 134225 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Поліція російського міста Томськ отримала повідомлення про мінування будівлі обласного військкомату на проспекті Фрунзе. Всіх співробітників військкомату евакуйовано. Про це повідомляє російське видання, інформує УНН.

Деталі

Росгвардія просять перехожих йти в обхід будівлі, біля трамвайних колій. Так, прохід тротуаром вздовж фасаду будівлі, що виходить на проспект Фрунзе, заборонено.

Як зазначається, через дорогу, з іншого боку проспекту Фрунзе, стоять близько 30 осіб, деякі з них у військовій формі. Коментувати інцидент вони відмовились.

Деталі 

21 вересня російський президент володимир путін заявив про часткову мобілізацію в рф. Міністр оборони рф сергій шойгу повідомив, що частково мобілізовано буде 300 тисяч осіб у росії. Йдеться, з його слів, нібито про тих, хто служив, має військово-облікову спеціальність, бойовий досвід: "Про студентів не йдеться".

В цьому році по всій росії пройшла "хвиля" пожеж військових комісаріатів. Наприклад, 13 травня невідомі намагалися підпалити будівлю. Вони використали "коктейлі Молотова".

Українські Національні Новини

Новини Світу