u-rosiyskomu-tomsku-u-litaka-pri-posadtsi-zruynuvalosya-shasi

У російському Томську у літака при посадці зруйнувалося шасі

 • 15522 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У російському місті Томськ здійснив аварійну посадку пасажирський літак, у повітряного судна зруйнувалася передня стійка шасі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу російської Західно-сибірської транспортної прокуратури.

"За попередньою інформацією, о 5:46 за місцевим часом при здійсненні посадки в міжнародному аеропорту Томськ (Богашево) у повітряного судна Bombardier CRJ-100 сталося часткове руйнування передньої стійки шасі", - йдеться у повідомленні.

Літак авіакомпанії "Руслайн" слідував за маршрутом Єкатеринбург - Томськ, на його борту було 32 пасажири та 4 члени екіпажу, які не постраждали, додали у прокуратурі.

"У зв'язку з перебуванням повітряного судна на злітно-посадковій смузі аеродрому і необхідністю її обстеження до 11 години робота аеропорту припинена. Починаючи з 6 години ранку, з нього мало вилетіти 7 рейсів. У їх очікуванні пасажири (близько 400 осіб) перебувають в будівлі аеровокзалу", - зазначили у відомстві.

Інші повітряні судна спрямовані, як вказано, у міжнародний аеропорт Новосибірськ (Толмачево).

Російською транспортною прокуратурою проводиться перевірка дотримання законодавства про безпеку польотів і права споживачів.

Нагадаємо, в Ірані пасажирський авіалайнер під час посадки вилетів за межі аеропорту на шосе.

Українські Національні Новини

Новини Світу