u-rotterdami-buduyut-pershu-trikutnu-vezhu

У Роттердамі будують першу трикутну вежу

 • 10435 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. У Роттердамі (Нідерланди), будують унікальну CasaNova, її трикутна форма зосереджена не зверху, а в основі будівлі. Про це повідомляє УНН з посиланням на New Atlas.

Деталі

Проект розробила компанія Barcode Architects. Очікується, що споруда буде завершена у 2022 році.

Башта розташована поряд з іншою висотною будівлею Muse (також від проекту Barcode Architects), недалеко від Markthal MVRDV.

Вежа звужується від найширшої до найвужчої точки — 32 метрів до 22 метрів відповідно. Тонка форма будівлі забезпечує оптимальний огляд та денне світло для навколишніх будівель.

“Ми хочемо створити тривимірну частину міста, де люди живуть здоровим життям, сусіди знають один одного і панує приємна атмосфера на першому поверсі”, — розповідає про проект партнер компанії Barcode Architects Каро ван де Венне.

Відомо, що висота будівлі — 110 метрів, вона матиме 35 поверхів, панорамні вікна, з яких відкривається краєвид на місто, 116 квартир — від компактних до великих резиденцій, деякі — з балконами, також на верхніх поверхах буде декілька ексклюзивних апартаментів, а на даху створять живий сад.

Для повного комфорту мешканців у будинку розташують тренажерний зал,
передбачена спільна кухня, необхідні умови для бізнесу та коворкінгу — робочі місця та конференц-зали, готельні номери, які мешканці можуть зарезервувати для гостей.

Українські Національні Новини

Новини Світу