u-rubizhnomu-proyshli-planovi-antiteroristichni-navchannya

У Рубіжному пройшли планові антитерористичні навчання

 • 12980 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Координаційна група Антитерористичного центру Служби безпеки України провела планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання у Рубіжному на Луганщині. Про це повідомляє пресслужба СБУ, інформує УНН.

"У дводенних тренуваннях взяли участь співробітники регіональних підрозділів Служби безпеки, Збройних Сил України, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції, Державної прикордонної служби, представники місцевої влади. Головною метою тренувальних зборів було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз, перевірка рівня захищеності стратегічно важливих об’єктів регіону", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за сценарієм навчань "терористи" намагалися вчинити кілька диверсій та терактів на об’єктах критичної інфраструктури міста. Завдяки злагодженим діям силовиків умовні злочинці були своєчасно виявлені і затримані, наслідки їх підривної діяльності - нейтралізовано.

"Керівництво штабу АТЦ СБУ проаналізувало кожну фазу спецоперації, відзначивши високий рівень готовності задіяних підрозділів до протидії диверсіям і терактам. Учасникам навчань також надані рекомендації щодо підвищення ефективності контрдиверсійної роботи", - резюмували у СБУ.

Як повідомлялося раніше в УННнавчання Rapid Trident є важливим кроком до євроатлантичної інтеграції України - Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика