u-rumuniyi-avtobus-potrapiv-u-dtp-postrazhdali-shestero-ukrayintsiv

У Румунії автобус потрапив у ДТП: постраждали шестеро українців

 • 13225 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. У понеділок на автомагістралі у Румунії сталася ДТП, внаслідок якої постраждало шестеро громадян України. Про це УНН повідомив заступник директора ДКС МЗС України - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"У понеділок о 6 годині ранку на трасі міжнародного сполучення DN 2 сталась ДТП, внаслідок якої постраждало 6 громадян України. За оперативною інформацією, отриманою в телефонному режимі від представників поліції міста Бреїла, автобус з громадянами України зіткнувся на зустрічній смузі з легковим автомобілем", - зазначив він.

У МЗС повідомили, що автобус із 44 особами на борту (42 туристи і 2 водія) повертався із Сербії за маршрутом Одеса-Сербія-Дніпро.

Після аварії 5 громадян України було доставлено до лікарні швидкої допомоги у Бреїлі, з часом за медичною допомогою звернувся ще один громадянин. За словами лікарів, постраждалі перебувають у задовільному стані, водій автобуса потребує оперативного втручання.

"Консульським відділом на постійній основі підтримується зв'язок з постраждалими. Туроператором було забезпечено повернення в Україну громадян, які не потребували медичної допомоги", - повідомив Кирилич.

Нагадаємо, наприкінці квітня фургон наїхав на натовп у Торонто, українців не було серед постраждалих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП