u-rumuniyi-pislya-karantinu-viyshli-pershi-dvi-lyudini-bez-simptomiv-koronavirusu

У Румунії після карантину вийшли перші дві людини без симптомів коронавірусу

 • 12582 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Двоє румунів вийшли після 14-денного карантину у зв'язку з можливим інкубаційним періодом коронавірусу після повернення із Китаю. Про це повідомляє УНН із посиланням на DIGI24.

"Будемо сподіватися, що інші шість пацієнтів (одна жінка і п'ять чоловіків), які повернулися з круїзного лайнера (Diamond Princess - ред.) і які зараз знаходяться в ізоляції, будуть теж здоровими. На даний момент у них немає симптомів", - написала примар Бухаресту Габріела Фіря на сторінці в Facebook.

Повідомляється, що двох румунів повернули на батьківщину з Китаю 9 лютого літаком, який доставив їх до Німеччини, звідки вони були доставлені румунським військовим літаком і були поміщені на два тижні карантину в одній з клінік Бухареста. Пізніше з круїзного лайнера Diamond Princess були доставлені ще шестеро громадян Румунії.

Як повідомлялося в УНН, у неділю з Італії в Румунії були доставлені 179 осіб. Влада має намір відправити їх на карантин в спеціальний центр неподалік від міста Крайова, в зв'язку з чим почалися протести.

Українські Національні Новини

Суспільство