u-rumuniyi-zafiksuvali-sche-dva-vipadki-zakhvoryuvannya-na-noviy-koronavirus

У Румунії зафіксували ще два випадки захворювання на новий коронавірус

 • 12777 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. У Румунії, неподалік від кордону з Україною, виявили ще два випадки захворювання на новий коронавірус. Про це повідомляє УНН з посиланням Digi 24.

"Влада підтвердила два нових випадки коронавірусу в Румунії. Йдеться про чоловіка з Марамуреша (неподалік від кордону з Івано-Франківською областю - ред.) та жінку з Тимішоари", - повідомили в ЗМІ.

Повідомляється, що обидвоє людей повернулись нещодавно з Італії.

"Перший випадок - 45-річний чоловік з Марамуреша. Він повернувся в країну 25 лютого. Він звернувся до лікаря в Італії, приїхав з лихоманкою в Румунію, і був прийнятий до клініки інфекційних хвороб у Марамуреші, потім переведений у Клуж", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що у 38-річної жінки з Тімішоари перші симптоми виникли 25 лютого. Вона прибула з Бергамо, Італії. 27 лютого вона пішла до лікарні, пройшла обстеження, і самоізолювалась вдома. Сьогодні стало відомо про позитивний результат тесту.

Також зазначається, що медики перевірять всіх людей, з якими контактували пацієнти.

"Стан здоров’я жінки з Тімішоари - добрий. У чоловіка вчора була дихальна недостатність, його перевезли в Клуж де він перебуває під наглядом лікарів", - вказано у повідомленні.

Вказано, що у Горжі, де було підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції, тривають епідеміологічні дослідження.

Нагадаємо, перший випадок коронавірусу в Румунії підтверджений в 25 лютого.

Українські Національні Новини

Новини Світу