u-s-lavrova-prokomentuvali-mozhlivist-perenesennya-yevrobachennya-2017-iz-ukrayini-do-rf

У С.Лаврова прокоментували можливість перенесення Євробачення-2017 із України до РФ

 • 10217 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. Приймати рішення про місце проведення Євробачення - справа його організаторів. Але хочу сказати, що
грошей, які витрачають навіть середньої руки українські олігархи на світових, особливо західноєвропейських курортах, обмиваючи ювелірні обновки тисячодоларовим шампанським, вистачило б не на одне Євробачення, а на три. Про це на своїй сторінці у Facebook  написала офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передає УНН.

"З ранку йдуть дзвінки: "ЗМІ повідомляють про те, що, можливо, через бюрократичні труднощі і брак грошей Євробачення в Києві може не відбутися, і конкурс перенесуть до Росії. Як Ви можете це прокоментувати?"

Приймати рішення про місце проведення конкурсу - справа його організаторів. Але ось що я хочу сказати.
Грошей, які витрачають навіть середньої руки українські олігархи на світових, особливо західноєвропейських курортах, обмиваючи ювелірні обновки тисячодоларовим шампанським, вистачило б не на одне Євробачення, а на три", - зазначила М.Захарова.

Що стосується "бюрократичних складнощів", ​​які заважають визначитися з місцем проведення концерту, то, за словами М.захарової, можна було б обійтися будинками української еліти, включаючи членів партій і уряду.

"Вони там такі вечірки закочують, що Європі і не снилося. Ось як поєднати евроспів з громадянською війною - це, схоже, взагалі нікого не хвилює: ні українську еліту, яка жадібно і неприкрито чекає добавки до переведених під конкурс мільйонів, ні європейських організаторів культурно-просвітницьких заходів, що зазвичай душевно страждають від порушень прав навіть однієї людини", - додала офіційний представник МЗС РФ.

Раніше німецька газета Bild з посиланням на джерело повідомила, що організатори міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 розглядають можливість перенести конкурс з Києва до Москви.

Українські Національні Новини

Політика