u-sadochku-na-odeschini-11-ditey-pidchepili-salmoneloz-provodyat-rozsliduvannya

У садочку на Одещині 11 дітей підчепили сальмонельоз: проводять розслідування

 • 17798 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. На Одещині в одному з садочків міста Чорноморськ 11 дітей захворіли на сальмонельоз, поліцейські розслідують отруєння. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП області.

У соціальних мережах з’явилась інформація про спалах сальмонельозу в одному з садочків міста Чорноморськ. За словами представників Державної установи лабораторного центру МОЗ на водному транспорті, на цю хвилину зареєстровано одинадцятеро хворих, двоє з яких госпіталізовані до міської лікарні. Поліцейські проводять розслідування.

Деталі

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил та норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Доповнення

Торік у Запоріжжі з сальмонельозом госпіталізували 12 людей.

Нещодавно стало відомо, що в Україну завезли з Польщі курячі крильця з сальмонелою.

Українські Національні Новини

Суспільство