u-sbu-prokomentuvali-zniknennya-z-saytu-spetssluzhbi-zobrazhennya-kozaka-peremozhtsya

У СБУ прокоментували зникнення з сайту спецслужби зображення "козака-переможця"

 • 23805 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. У Службі безпеці України заявили, що зображення козака зникло з сайту, бо зараз відбувається його технічне й дизайнерське оновлення. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр СБУ.

"Пам'ятник захисникам Незалежності України стояв, стоїть і буде стояти біля будівлі СБУ та є одним із символів Служби. А ми як ловили зрадників, так і ловитимемо. Лише за останній тиждень впіймали 4 бойовиків-сепаратистів. А ще, серед іншого, затримали кількох хабарників і попередили розтрат на 100 млн гривень, зірвали замовне вбивство та ліквідували російську ботоферму. Тож, зрада відміняється", - зазначили у пресслужбі.

За даними СБУ, новий сайт може запрацювати наприкінці березня.

"Співробітники СБУ щодня захищають країну, бо козацький дух у них в серцях. І це – головне. А фото козака зникло із сайту, бо зараз відбувається його технічне й дизайнерське оновлення. Ніякої конспірології. "Козак-переможець" і надалі буде знаковим та важливим образом для СБУ. До речі, якщо дедлайни не згорять, новий сайт запрацює за графіком - наприкінці березня. Буде більш інформативним та доступним для всіх, кого цікавить робота та результати Служби", - додається у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що голова Служби безпеки України Іван Баканов ознайомився з результатами діяльності за минулий рік Головного управління СБУ в Києві та Київській області та окреслив головні завдання на 2020 рік, а саме захист державної безпеки, боротьбу з тероризмом.

Нагадаємо, 15 жовтня голова СБУ Іван Баканов подав Президенту України Володимиру Зеленському законопроект "Про Службу безпеки України".

Українські Національні Новини

Політика