u-sbu-spodivayutsya-scho-nezabarom-u-parlamenti-zyavlyatsya-propozitsiyi-schodo-zakhistu-kiberprostoru

У СБУ сподіваються, що незабаром у парламенті з’являться пропозиції щодо захисту кіберпростору

 • 11603 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. У Службі безпеки України сподіваються, що найближчим часом у парламенті з’являться пропозиції щодо змін чинного законодавства, що в подальшому дасть можливість захищати кіберпростір. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови СБУ Володимир Горбенко, передає кореспондент УНН.

"Крім продажу і реалізації персональних даних є таких проблем значно більше…я думаю, що започаткована координація і взаємодія Міністерства цифрової трансформації з Національною поліцією і СБУ дасть певні результати в цьому напрямку. Також є окремі проблеми, які стосуються чинного законодавства і невизначеності окремих аспектів, над якими також працюємо спільно з Національною поліцією, і я, думаю, що найближчим часом в парламенті з’являться пропозиції щодо відповідних змін і можливості захищати наш кіберпростір", - зазначив Горбенко.

Нагадаємо, за декілька місяців в Україні проведено 36 обшуків у різних регіонах країни та виявлено велику кількість файлів, що містять персональні дані громадян.

Українські Національні Новини

Політика