u-serbiyi-prolunav-vibukh-na-zavodi-boyepripasiv-dvoye-zagiblikh-ta-16-poranenikh-lyudey

У Сербії пролунав вибух на заводі боєприпасів: двоє загиблих та 16 поранених людей

 • 15703 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. На заводі з виробництва боєприпасів у передмісті Белграда Лештане прогриміла низка вибухів, за повідомленнями сербських ЗМІ, щонайменше двоє людей загинули та 16 отримали поранення, інформує УНН.

Деталі

На фотографіях і відеозаписах місця події видно величезні хмари білого диму, що клубиться над місцем, причому після першого більшого вибуху повідомлялося про низку менших вибухів.

Перший вибух стався близько 14 години за місцевим часом.

Вибухи відбулися на ракетному заводі при загорянні ракетного палива. Повідомляється, що на момент вибуху на об’єкті працювало близько 100 працівників. Двоє людей загинули і щонайменше 16 отримали поранення, повідомляє TV Prva.

Повідомляється, що трьох людей доправили до реанімації, ще двох доправили до Військово-медичної академії.

У службі екстреної допомоги повідомили, що досі шукають постраждалих. Як передає кореспондент Blic, "люди кричали про допомогу".

Місцеві жителі стверджували, що земля тремтіла майже хвилину після першого вибуху, а інші казали, що вони думали, що територія зазнала авіаудару.

all the #videos of the huge #explosion in the rocket fuel factory in #belgrade, #bubanPotok #lestane #eksplozija pic.twitter.com/1NNTrAG5zX

— Prostatak (@MarkicJovanovic) November 23, 2021

Šta je ovo?? Bukvalno nas je istreslo od detonacije pic.twitter.com/fexRJpDwNg

— Edin Škorić (@EdinSkoric) November 23, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу