u-seredu-ochikuyetsya-chastkove-misyachne-zatemnennya-astrologi-radyat-unikati-svarok

У середу очікується часткове місячне затемнення - астрологи радять уникати сварок

 • 16374 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. У середу, 17 липня, очікується часткове місячне затемнення, яке разом з повним сонячним затемненням 2 липня утворює "коридор" затемнень і завершить складний для психологічного стану людей період. Про це повідомила доктор астропсихології і інтегративної психології Олена Осипенко в коментарі кореспонденту УНН.

За її словами, 17 липня, в середу, відбудеться часткове місячне затемнення, точна фаза якого буде в 0:32. У цей період затемнення Місяць буде знаходитися в 25-му градусі Козерога.

"Готуйтеся до змін люди, народжені з 15 по 19 липня і з 12 по 16 січня", - порекомендувала астролог.

При цьому вона уточнила, що 2 липня відбулось повне сонячне затемнення, яке може спровокувати значні зміни протягом року у людей, що народилися з 30 червня по 4 липня.

"Потрібно мати на увазі, що будь-який коридор затемнень, який триває близько 15 днів, досить складний період для психологічного стану людей, особливо чутливих до місячних ритмів. Якщо ви знаєте про це - не провокуйте сварки і конфлікти і будьте добрим помічником для своєї родини і близьких вам людей", - порадило Осипенко.

Нагадаємо, з 14 червня по 1 серпня - напружений період, в який з 14 по 28 червня Сатурн пройде вдруге по градусу випробування труднощами.

Українські Національні Новини

Суспільство