u-seuli-koronavirus-poshirivsya-z-koll-tsentru-zarazilisya-ponad-90-lyudey

У Сеулі коронавірус поширився з колл-центру: заразилися понад 90 людей

 • 13171 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. В цілому 93 випадки коронавірусної інфекції пов'язані з колл-центром на південному заході Сеула, заявив мер столиці Південної Кореї Пак Вон Сун в середу, що викликало побоювання з приводу потенційної масової передачі в столичному регіоні, де проживає 25 мільйонів осіб, передає УНН з посиланням на Yonhap.

"На підставі перевірки 207 співробітників, що працюють в колл-центрі на 11-му поверсі будівлі Korea Building, було підтверджено 93 випадки. Ця цифра включає членів сімей співробітників колл-центру", - заявив мер Сеула Пак Вон Сун.

В цілому 553 співробітники колл-центру, які працюють на сьомому-дев'ятому поверхах будівлі в районі Синдорім, проходять перевірку, сказав він, додавши, що ніяких додаткових випадків за межами 11-го поверху виявлено не було. Синдорім - один з найжвавіших районів на південному заході Сеула, через який проходять дві лінії метро, ​​які з'єднують Сеул з прилеглими населеними пунктами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі медиків взяли під карантин через пацієнта з COVID-19, який "забув" сказати про сина з Італії

За даними корейських центрів з контролю і профілактики захворювань, кількість випадків захворювання в Сеулі різко зросла до 193, що на 52 більше, ніж у попередній день.

Згідно з даними влади від опівночі вівторка за місцевим часом, Південна Корея повідомила про 7 755 заражених коронавірусом з моменту першого підтвердженого випадку 20 січня. На сьогоднішній день 60 осіб, в основному літні пацієнти з супутніми захворюваннями, померли в Південній Кореї від коронавірусу.

Нагадаємо, у світі уже налічується 119 тисяч осіб, інфікованих коронавірусом.

Українські Національні Новини

Новини Світу