u-shakhedakh-viyavili-zapchastini-yaki-ne-viroblyayutsya-ani-v-irani-ani-v-rosiyi-danilov

У "шахедах" виявили запчастини, які не виробляються "ані в Ірані, ані в росії" - Данілов

 • 745251 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Деталі, які не виробляються "ані в Ірані, ані в росії", знайшли в ударних дронах типу Shahed, якими Україну атакує росія. Потрібно розібратися, як під санкціями можливо використовувати запчастини "країн, які є нам дуже дружніми, є нашими партнерами", заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

"Ми розуміємо, з чого складаються ті чи інші компоненти тих самих "шахідів", ми маємо в наявності майже цілий "шахід", так сталося, що приземлили неодноразово наші військові цю мерзотузалізну, яка несе смерть нашим громадянам. Розібралися і, на жаль, виявили там частини, які не виробляються ані в Ірані, ані в росії. Зараз будемо ретельно розбиратися ще раз з цим питанням, звертатися у відповідні інституції для того, щоб поставити крапку", - сказав Данілов.

Деталі

З його слів, потрібно розібратися, "як так стається, що якщо країна знаходиться під санкціями, вона має змогу використовувати ті чи інші запчастини країн, які є нам дуже дружніми, є нашими партнерами". "З цим питанням розбираємося", - сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти КНДІСЕ розповіли про ударні дрони, які рф запускає на українські міста

Українські Національні Новини

Війна