u-shirokinomu-boyoviki-zastosuvali-122-mm-artileriyu

У Широкиному бойовики застосували 122-мм артилерію

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН.У Широкиному бойовики застосували артилерію, випустивши 122-міліметрові снаряди по позиціях сил АТО. Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"Неспокійно було майже всю добу по всій лінії фронту від Красногорівки до Широкиного – бойовики розпочали обстріли о першій ночі й стріляли з важкої зброї, що заборонена Мінськими домовленостями. Окупанти активно застосували артилерію по Широкиному, випустивши 74 снаряди калібром 122-мм", - сказав А.Лисенко.

Він додав, що у районах Широкиного, Водяного, Талаківки, Лебединського і Славного зафіксовали мінометний вогонь. За його словами, усього на цій ділянці фронту бойовики випустили 160 мін з мінометів калібром 82 та 120 міліметрів. У Павлополі позиції сил АТО обстрілював снайпер бойовиків.

"Натомість кількість ворожих провокацій на маріупольському напрямку вдвічі більша, ніж на двох інших разом узятих", - повідомив А.Лисенко.

Як повідомляв УНН, з початку доби найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку, при чому бойовики по низці населених пунктів використовували міномети різних калібрів, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецькою зброю

Українські Національні Новини

Кримінал та НП