u-shri-lantsi-cherez-vibukhi-zatrimali-24-lyudini

У Шрі-Ланці через вибухи затримали 24 людини

 • 8152 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Поліція Шрі-Ланки повідомляє, що на сьогоднішній день заарештовано 24 підозрюваних у зв'язку з серією вибухів у країні напередодні, коли Пасху святкували християни західного обряду. Про це УНН повідомляє з посиланням на Ada Derana.

Прес-секретар поліції Руван Гунасекара заявив, що підозрювані перебувають під вартою в Департаменті кримінальних розслідувань і що їх допитують.

Вчора влада країни почала масштабну операцію із забезпечення безпеки і ввела комендантську годину після серії вибухів у церквах і готелях Шрі-Ланки, у результаті яких загинули щонайменше 290 осіб, ще близько 500 отримали поранення.

Вісім вибухів, деякі з яких, за словами чиновників, були атаками терористів-смертників, були розраховані на те, щоб була максимальна кількість жертв серед віруючих, які відвідували великодні богослужіння.

Вибухи, зокрема, сталися у трьох церквах і трьох фешенебельних готелях. Були також вибухи у гостьовому будинку біля зоопарку і в житловому районі Коломбо.

Через три години після вибухів сили безпеки оточили будинок у передмісті Коломбо - Дематагоді, де вони заарештували сімох осіб, з яких троє, за повідомленнями, потребували негайної медичної допомоги.

Українські Національні Новини

Новини Світу