u-shveytsariyi-viyavili-pershiy-vipadok-indiyskogo-schtamu-covid-19

У Швейцарії виявили перший випадок індійського штаму COVID-19

 • 17535 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. У Швейцарії офіційно підтверджено перший випадок зараження індійським штамом коронавірусу, повідомляє УНН із посиланням на Swissinfo.

Цитата:

"Перший випадок індійського варіанту Covid-19 був виявлений у Швейцарії, повідомило Федеральне управління охорони здоров'я в Twitter. Справа стосується пасажира, який знаходився транзитом в аеропорту", - пишуть ЗМІ.

Деталі

У суботу, 24 квітня, в офісі Федерального управління охорони заявили, що в даний час обговорюється додавання Індії до списку країн, схильних до ризику через швидке поширення цього варіанту в країні.

В даний час тільки громадяни Швейцарії або люди з повісткою на проживання з Індії можуть в'їжджати до Швейцарії з Індії.

В управлінні охорони здоров'я повідомили, що зразок з мутацією індійського коронавірусу датований кінцем березня. Пасажир прибув до Швейцарії з європейської країни в якості транзитного.

Доповнення 

МОЗ Індії оголосив про виявлення нового штаму коронавірусу з подвійною мутацією в країні.

Також повідомлялось, що мутація індійського коронавірусу може "зірвати" рух Великої Британії до пом'якшенню карантинних обмежень.

Українські Національні Новини

Новини Світу