u-sina-ekschinovnika-chechni-znayshli-u-mashini-milyoni-rubliv-gotivkoyu-ta-nevidomi-preparati

У сина ексчиновника Чечні знайшли у машині мільйони рублів готівкою та невідомі препарати

 • 2721252 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. В автомобілі сина ексчиновника Чечні Муси Хаджаєва, якого затримали у москві, правоохоронці знайшли 13 мільйонів рублів та пакунок медичних капсул з підозрілою субстанцією. Також в авто знаходився призер чемпіонату росії з ММА, передає УНН із посиланням на Telegram-канал Baza.

Деталі

Вночі 26 січня на дмитрівському шосе у москві правоохоронні органи зупинили автомобіль з Мусою Хаджаєвим за кермом. Інспектори поставили 23-річному хлопцю базові запитання про наявність в нього заборонених речовин, однак молодий чоловік одразу видав себе. Через хвилювання, він не зміг нормально відповісти, тому правоохоронці почали обшук машини.

У салоні знайшли пакунок з підозрілими капсулами, а також 13 млн рублів готівкою. На пасажирському сидінні поруч з Мусою перебував Абубакар Сібаєв – срібний призер чемпіонату росії із змішаних бойових мистецтв. Повідомляють, що він мав при собі посвідчення лейтенанта юстиції. Однак, такі документи чоловікам не допомогли: вилучені капсули відправили на експертизу.

Додатково

Муса Хаджаєв раніше був засуджений за крадіжку. Його батько, Беслан Хаджаєв, має «непорозуміння» з лідером чеченської республіки рамзаном кадировим. До 2015 року Беслан Хаджаєв був керівником ачхой-мартановського району чечні. У той час він розізлив кадирова тим, що призначав керівниками постів своїх родичів. Але найголовніший його промах перед рамзаном – «приписування всіх позитивних змін в районі лише собі». Через ці помилки у своїй біографії, Беслана Хаджаєва позбавили посади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП