u-siriyi-vbili-komandira-palestinskikh-boyovikiv

У Сирії вбили командира палестинських бойовиків

 • 566229 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. У Сирії в неділю вбили командира палестинського бойового угрупування "Ісламський джихад", передає УНН з посиланням на Associated Press.

Деталі

Командир палестинського бойового угрупування "Ісламський джихад" був убитий у Сирії в неділю.В угруповуванні, заявили, що 31-річного Алі Рамзі аль-Асвада було вбито в неділю вранці в сільській місцевості Дамаска внаслідок "боягузливого вбивства кулями з відбитками пальців сіоністського" (ред.- маючи на увазі Ізраїль)

Інформації від Ізраїлю щодо вбивства в неділю не надходила.

Доповнення

За інформацією "Ісламського джихаду" сім'я Асвада переїхала з міста Хайфа в 1948 році та оселилася в таборах біженців у Сирії, де він і приєднався до організації ще, коли був молодим.

У 2019 році ізраїльські військові літаки обстріляли ракетами будинок Акрама аль-Аджурі, члена керівництва "Ісламського джихаду", який живе у вигнанні. Аджурі не постраждав, але, як повідомляється, внаслідок нападу загинув його син.

Раніше

Минулого місяця авіаудари по житлових районах Дамаска, внаслідок яких, за словами сирійських офіційних осіб, загинули щонайменше п'ять людей, було приписано Ізраїлю. Офіційний представник "Ісламського джихаду" попередив Ізраїль у своїй заяві, що буде "рішуча відповідь без зволікання на будь-яку спробу вбивства лідерів опору".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП