u-siriyi-ymovirno-gotuyut-provokatsiyu-proti-ukrayini-nardep

У Сирії, ймовірно, готують провокацію проти України - нардеп

 • 10527 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. На території Сирії з використанням воєнізованих формувань, які беруть участь в конфлікті, невстановленими особами може готуватися провокація з метою дискредитації України і вищих посадових осіб нашої держави. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Дмитро Тимчук, передає УНН.

"За оперативними даними групи ІС (Інформаційного спротиву - ред.), на території Сирії, в окремих воєнізованих формуваннях, з'явилися контейнери з маркуванням, яка вказує на їх нібито виготовлення в Україні", - написав Тимчук.

Він додав, що за попередньою оцінкою українських військових фахівців, "за зовнішнім виглядом зазначені предмети нагадують контейнери для транспортування і зберігання урану (можливо ртуті)".

"...наші експерти однозначно стверджують, що ці контейнери є продуктом кустарного виробництва, хоча і схожі на вироблені промисловим шляхом. Зазначені на контейнерах маркування та написи в Україні не використовуються", - додав нардеп.

У зв'язку з цим, додав Тимчук, "ми припускаємо, що напередодні президентських виборів в Україні, на території Сирії з використанням воєнізованих формувань, які беруть участь в конфлікті, невстановленими особами може готуватися провокація з метою дискредитації України і вищих посадових осіб нашої держави".

Нагадаємо, Росія готується до втручання у вибори в Україні.

Українські Національні Новини

Політика