u-sk-rf-vidmovili-u-porushenni-spravi-proti-m-polozova

У СК РФ відмовили у порушенні справи проти М.Полозова

 • 10431 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. Слідчому комітету Росії в окупованому Криму відмовили в порушенні кримінальної справи проти адвоката заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова Миколи Полозова. Про це захисник повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"У порушенні кримінальної справи відносно мене за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 294, ч. 1 ст. 297, ст. 319 КК РФ відмовлено, в зв'язку з відсутністю в моїх діях складу злочину", – повідомив він.

За його словами, СК проводив проти нього дослідчу перевірку за трьома статтями – про втручання в діяльність прокурора або слідчого, неповагу до суду та публічну образу представника влади при виконанні ним посадових обов'язків.

"Загалом, поки від прокуратури і СК у Криму мені вдалося відбитися, на черзі ФСБ. Буду продовжувати боротися до перемоги", – додав він.

Як повідомляв УНН, кримський суд вирішив допитати як свідка адвоката М.Полозова у справі І.Умерова.

Нагадаємо, заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова звинуватили в екстремізмі та відкрили кримінальну справу. Слідство підозрює його в скоєнні публічних закликів і дій, спрямованих на зміну територіальної цілісності РФ.

Українські Національні Новини

Політика