u-sluzi-narodu-do-novogo-roku-planuyut-prezentuvati-zakon-pro-narodovladdya

Депутати до нового року планують презентувати закон про народовладдя

 • 11883 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. У "Слузі народу" працюють над законом про народовладдя, яким займається перший заступник голови Верховної Ради, представник Президента в ВР Руслан Стефанчук. Його планують представити до нового року. Про це під час брифінгу сьогодні повідомив Голова ВРУ Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

"Станом на сьогодні немає закону про референдуми. І наша позиція була і залишається такою, що треба, щоб був навіть не закон про референдуми, а закон про народовладдя і навіть пакет законів про народовладдя. Сьогодні ним займаються, займається Руслан Стефанчук. Я сподіваюся, що відносно найближчим часом ми вже зможемо його презентувати", - зазначив Разумков.

Відповідаючи на питання журналіста чи відбудеться представлення до нового року, Разумков відповів: "Я сподіваюся, що так".

Раніше УНН повідомляв, що за словами заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнко фракція "Слуга народу" планує подати законопроект щодо народовладдя, який, в тому числі, визначає питання референдуму, до кінця поточного року.

Українські Національні Новини

Політика