u-sluzi-narodu-khochut-posiliti-vidpovidalnist-za-obrazi-u-bik-viyskovosluzhbovtsiv

У "Слузі народу" хочуть посилити відповідальність за образи у бік військовослужбовців

 • 14914 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. У фракції "Слуга народу" запропонували до обговорення питання щодо посилення відповідальності за образи та наклепи у бік військовослужбовців. Про це заявив на засіданні погоджувальної Ради перший заступник голови фракції "Слуга народу" у парламенті Олександр Корнієнко, передає кореспондент УНН.

"Зараз річниця президентської кампанії і у нас якісь знову сплески тих подій, які були рік назад. Вони пов’язані, в першу чергу, з певним підвищенням градусу обговорень у соціальних мережах, навіть повернення до такої неприємної теми як "мова ненависті". У нас знову лунають заклики різні, лунають образи у бік, зокрема, військовослужбовців, і це роблять люди, пов’язані з колишнім верховним головнокомандувачем. Це теж є неприйнятним, ми вважаємо, і у нас є пропозиція до обговорення – посилити відповідальність за образи та наклепи у бік військовослужбовців, вивести це окремим пунктом", - сказав Корнієнко.

З його слів, ця відповідальність і так є і працює, але вона має бути і конкретно щодо образ в бік військовослужбовців.

Як повідомлялося в УНН, раніше керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що закони, які можуть обмежити свободу слова в Україні прийняті Верховною радою не будуть.

Українські Національні Новини

Політика