u-sluzi-narodu-nagolosili-na-vazhlivosti-rannogo-likuvannya-koronavirusu

У “Слузі народу” наголосили на важливості раннього лікування коронавірусу

 • 21158 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Народний депутат від “Слуги народу” Олександр Ковальчук розповів журналістам УНН про те, що лікування коронавірусу на ранніх етапах є надважливим.

Цитата

“У нас є багато позитивних випадків раннього лікування Covid-19. Якщо лікування розпочинається в перший-другий день на ранній стадії виявлення і швидкого реагування, то шансів на одужання і виживання набагато більше. Тому це важливо”, - наголосив він.

Додамо

Вчора відбулася конференція лікарів-інфекціоністів у місті Рівному, під час якої головний інфекціоніст, заслужений лікар Ольга Голубовська розповіла про те, що найближчим часом лікарі отримають нові протоколи для лікування хворих на COVID-19 штаму “Дельта”.

“Це мій округ, я мажоритарний депутат, і мій округ і є місто Рівне. Спільними зусиллями разом з керівництвом центральної міської лікарні ми запросили Ольгу Анатоліївну як людину всесвітньо відому (...). Такі заходи – це один із найефективніших методів боротьби, коли лікарі між собою можуть поділитися сучасними методами боротьби саме в процесі лікування”, - поділився подробицями зустрічі Олександр Ковальчук.

Українські Національні Новини

Суспільство