u-sluzi-narodu-ne-planuvali-situatsiyu-z-yurchenkom-schobi-vidvernuti-uvagu-vid-poroshenka-nardep

У "Слузі народу" не планували ситуацію з Юрченком, щоби відвернути увагу від Порошенка - нардеп

 • 11680 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У фракції “Слуга народу” запевняють, що ситуація з нардепом Олександром Юрченко, якого підозрюють в отриманні хабаря, не є спланованою, щоб відвернути увагу від кримінальних справ проти п’ятого президента України Петра Порошенка. Про це заявив голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев в ефірі телеканалу NewsOne, передає УНН.

“Ми всі не очікували такої поведінки від колеги (нардепа Олександра Юрченка – ред.). Ми не очікували того, що пролунало у ЗМІ. Для нас всіх це було шоком. Я не думаю, що це була якась спланована акція, тим більше, щоб відвернути увагу від Петра Олексійовича (Порошенка - ред). Наша увага прикута до Петра Олексійовича, прикута до його кримінальних справ. Ми всі хочемо якомога швидше отримати від правоохоронних органів результати”, - сказав Гетманцев.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що народний депутат Олександр Юрченко, якого затримали на хабарі, і якому вручили підозру — обов’язково сяде в тюрму.

Як повідомляв УНН, народному депутату Олександру Юрченку повідомили про підозру в отриманні хабара.

Українські Національні Новини

Політика