u-sluzi-narodu-planuyut-provesti-kursi-dlya-svoyikh-deputativ

У "Слузі народу" планують провести курси для своїх депутатів

 • 10093 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Для обраних у ході позачергових парламентських виборів народних депутатів від партії "Слуга народу" проведуть освітній інтенсив. Про це повідомили у прес-службі партії, передає УНН.

"Тижневий експрес-курс, підготовлений кращими українськими фахівцями від партії "Слуга Народу" у партнерстві з Київською школою економіки, стане першим у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися протягом всього терміну роботи Верховної Ради IX скликання", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили у партії, мета освітніх програм – "втілити енергію змін, яку несуть народні обранці від партії, у конкретні проекти кардинальних змін у різних сферах суспільного життя".

"Націленість на кардинальні зміни була головним критерієм відбору кандидатів у народні депутати від нашої партії. І обрані депутати вже на сьогодні мають цілу низку ідей та ініціатив, спрямованих на досягнення економічного прориву, зростання добробуту людей, поліпшення якості державного та місцевого управління, боротьби із корупцією. Метою освітнього інтенсиву є задати народним обранцям відповідний набір навичок і компетенцій, який дозволить втілити ці ініціативи на практиці", - зазначили у "Слузі народу".

У партії очікують, що у підсумку навчального курсу депутати:

  • здобудуть необхідний рівень знань про сучасний стан, проблеми та перспективи різних галузей економіки та соціального життя країни;

  • отримають глибоке розуміння бюджетного процесу і процесу ухвалення державних рішень;

  • навчаться будувати політичні стратегії перетворень, створювати законопроекти;

  • засвоять принципи і техніки обговорень законодавчих ініціатив із зацікавленими сторонами.

"За підсумками першого інтенсиву партія почне працювати як злагоджена, зіграна команда і буквально з першого дня роботи Верховної Ради нового скликання запропонує до ухвалення пакети законопроектів, на які чекають наші виборці та увесь український народ", - запевнили у партії.

Там анонсували, що на обраних депутатів чекають секторальні лекції, семінари, зустрічі із практиками державного управління, експертами та фахівцями з різних галузей. Процес навчання триватиме постійно, щоб забезпечити якісну фахову роботу кожного народного обранця.

Нагадаємо, за результатами опрацювання 99.30% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на дострокових парламентських виборах, партія "Слуга народу" набрала найбільше голосів у порівнянні з іншими партіями.

Українські Національні Новини

Політика