u-sluzi-narodu-rozpovili-scho-zroblyat-z-pidpisami-proti-fedini

У "Слузі народу" розповіли, що зроблять з підписами проти Федини

 • 79900 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Фракція "Слуга народу" збирає підписи серед народних депутатів щодо засудження висловлення народного депутата від "Європейської солідарності" Софії Федини проти Президента Володимира Зеленського, які планує передати Генеральному прокурору Русланові Рябошапці для належної правової оцінки. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Підписи до Генерального прокурора, щоб він звернув увагу і надав правову оцінку, щоб бачив, що це колективна думка", - зазначив Арахамія.

При цьому він додав, що не знає, скільки підписів уже назбирали народні депутати. За його даними, станом на вчора таких було вже близько 80, причому, за інформацією ініціатора цієї акції, нардепа від СН Миколи Тищенка, ніхто з опитаних ним не відмовився поставити свій підпис.

"Я думаю, сьогодні він дозбирає підписи і передасть їх Генеральному прокурору", - додав нардеп.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати фракції “Слуга народу” вийшли до трибуни і закликали дати оцінку висловлюванням колеги з фракції “Європейська солідарність” Софії Федини, направленим проти Президента Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика