u-sluzi-narodu-ye-protirichchya-schodo-golosuvannya-za-kadrovi-pitannya

У "Слузі народу" є протиріччя щодо голосування за кадрові питання

 • 14960 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. У фракції "Слуга народу" є протиріччя щодо голосування за кадрові питання. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив заявив голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає УНН.

Відповідаючи на питання, чи відбудеться завтра голосування за призначення в Кабінет міністрів, Арахамія заявив: "Судячи з усього, але парламент, як завжди, непередбачуваний, тому не будемо загадувати, але плани такі є".

"Протиріччя у нас є. Щодо нашого колеги Олександра Ткаченка протиріч немає, фракція проголосувала одноголосно. Що стосується інших міністрів, за ним є дискусії, але ось ми зробили сигнальне голосування і видно, що голосів вистачає. Однак вранці може помінятися якось ситуація, тому що, коли ЗМІ анонсують трохи заздалегідь потенційного кандидата, на нього ллється дуже багато різних матеріалів, на це можуть відреагувати і депутати, які будуть голосувати, не перевіряючи фактів. Поки налаштований оптимістично, що все проголосують. Завжди залишається друга запасна концепція, якщо дійсно потрібно, то можна призначити в.о. і в цей час його побачать вже в роботі і потім його голосувати через Раду", - додав Арахамія.

Так, Міністерство культури, молоді і спорту може очолити кандидат від "Слуги народу" Олександр Ткаченко. Також стати міністром екології України може стати Роман Абрамовський, головою комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики - Микита Потураєв, віце-прем'єр-міністром з питань євроінтеграції України - Ольга Стефанішина, послом України у Великій Британії - Вадим Пристайко.

Нагадаємо, у "Слузі народу" заявили, що новим міністром культури стане Олександр Ткаченко.

Також повідомлялося, що в Раді зареєстрували проект постанови № 3584 про призначення Ольги Стефанішиної на посаду віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, яку зараз займає Вадим Пристайко.

Українські Національні Новини

Політика