u-sluzi-narodu-zayavili-scho-ne-vsi-chleni-fraktsiyi-golosuvatimut-za-rinok-zemli

У "Слузі народу" заявили, що не всі члени фракції голосуватимуть за ринок землі

 • 13738 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив, що не всі члени фракції голосуватимуть за законопроект №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарської землі. Про це він сказав у кулуарах Ради, передає кореспондент УНН.

"У нас є партія, у нас є монобільшість, і вона підтримує цей законопроект. Необхідність домовлятися, я думаю, що вона абсолютно мінімальна", - сказав Качура.

За його словами, жодному нардепу від фракції нічого не обіцяли за голосування.

Відповідаючи на запитання, чи правда, що не всі члени фракції будуть голосувати за відкриття ринку землі, він сказав: "Не всі, але це їхня внутрішня позиція, вони визначилися. Це їхнє питання, вони зайшли під прапорами Президента Зеленського партії "Слуга народу", де було написано чітко – відкриття прозорого ринку землі. Якщо вони не підтримають цю законодавчу ініціативу,.. значить вони голосують всупереч партії і всупереч тих програмних засад, які вони несли".

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що на засіданні фракції "Слуга народу", яке відбулося сьогодні, 6 лютого, зранку Президент України Володимир Зеленський сказав народним депутатам "робити те, що обіцяли людям".

Українські Національні Новини

Політика