u-sotsmerezhakh-obureni-pragnennyam-priznachiti-glavu-kmda-zverkhu

У соцмережах обурені прагненням призначити главу КМДА "зверху"

 • 4824 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Повноваженнями для управління справами Києва повинні наділяти жителі столиці, а не президент Володимир Зеленський і його команда. І бажання глави держави самому призначати голову Київської міської державної адміністрації - це узурпація влади за принципом Януковича. Таку думку висловив блогер Сергій Наумович на своїй сторінці в Facebook , передає УНН.

Блогер зазначає, що в Україні народ на виборах висловив недовіру попередньому главі держави.

"Демократія в чистому вигляді. Зеленський може виявитися найгіршим президентом, або самим хорошим," маріонеткою Коломойського "і т. Д., Але його вибрав народ. Не подобається тут народ - міняйте країну, наприклад, купивши квиток в одну сторону", - написав Наумович.

При цьому він заявив, що рішення нової влади призначати глав міських адміністрацій - перше попередження українцям і повернення до режиму Януковича.

"А ось те, що нова влада, яка дуже часто повторювала слово" референдум ", пропонує призначати глав міських адміністрацій, використовуючи принципи узурпації" Сім'ї "Януковича, порушуючи принцип місцевого самоврядування і рішення Конституційного суду, - це перший серйозний негативний дзвіночок", - зазначив блогер.

Він підкреслив, що повноваження Віталію Кличку видали кияни і тільки вони можуть вирішувати, чи подобається їм мер чи ні.

"Кличко може виявитися самим поганим мером, або самим хорошим," маріонеткою Столара "і т. Д., Але так влаштовано, що повноваженнями для управління справами міста наділяє місцева громада, а не чиновник на Банковій. Не подобається такий розклад - міняйте Конституцію, наприклад ", - резюмував Сергій Наумович.

Українські Національні Новини

Політика