u-sotsmerezhakh-znayshli-idealnu-krayinu-bez-koronavirusu-kholodnoyi-zimi-i-putina

У соцмережах знайшли ідеальну країну: без коронавірусу, холодної зими і Путіна

 • 53281 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Журналісти російського інтернет-видання "МБХ медіа", на тлі ситуації в світі з розповсюдженням коронавірусу і ситуації в Росії з правлінням Володимира Путіна, повідомили в Twitter, що знайшли ідеальну країну, з якої не захочеться повертатися, інформує УНН.

"Ми знайшли для вас країну в Європі, з якої ви не захочете повертатися", - пишуть журналісти.

На їхню думку, ця країна - Чорногорія. У ній "немає коронавірусу", "немає Путіна" і тут завжди "тепла зима".

Нагадаємо, сьогодні нижня палата російського парламенту схвалила в третьому, остаточному читанні поправки до Конституції.

Так, за пропозицією заступника голови Комітету з федеративного устрою і питань місцевого самоврядування Валентини Терешкової, прийняті зміни - відповідно до яких чинний президент Володимир Путін знову зможе брати участь у виборах глави держави.

"Можливість, яка надана президенту Російської Федерації після 2024 року - після закінчення терміну повноважень, обиратися, однозначно принесе більше стабільності", - зазначив голова Держдуми В'ячеслав Володін.

Президент РФ Володимир Путін, виступаючи на пленарному засіданні 10 березня, поправку підтримав, але за умови, що Конституційний суд визнає її такою, яка не суперечить Основному закону.

Мы нашли для вас страну в Европе, из которой вы не захотите возвращаться pic.twitter.com/A5vMnedVan

— МБХ Медиа (@MBKhMedia) March 11, 2020

Українські Національні Новини

УНН Lite