u-spivpratsi-ukrayini-z-mvf-nemaye-shantazhu-rozenko

У співпраці України з МВФ немає шантажу - Розенко

 • 8360 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко запевнив, що у рамках співпраці з міжнародними організаціями, зокрема Міжнародним валютним фондом, щодо України немає жодного шантажу, погроз. Про це він заявив під час години запитань до уряду, реагуючи на питання, що фонд нібито чинить тиск на уряд, і Кабмін став залежним від організацій, "немов наркоман", передає кореспондент УНН.

"У нашій взаємодії з МВФ та з іншими міжнародними організаціями немає жодного місця будь-якому шантажу, будь-яким погрозам, ультиматумам з боку міжнародних організацій до України", - запевнив він.

Розенко додав, що у співпраці з міжнародними організаціями ведеться "повноцінний діалог".

"Повірте, уряд України жодним чином, жодним своїм рішенням не діє в межах логіки будь-кого - наша основна мета підвищення якості і рівня життя українців", - наголосив він.

У свою чергу міністр соціальної політики України Андрій Рева зазначив: "Зі свого 20-річного досвіду роботи в галузі соціальної політики, і спостерігаючи за тим, як потрібно реабілітувати наркомана, скажу вам таке: якщо ви одразу припините вживати наркотики, забороните їх, то наркоман може померти. Для того, щоб він зліз з цієї голки, його потрібно лікувати і реабілітовувати. Хто посадив Україну на цю голку, ви знаєте прекрасно".

Нагадаємо, міністр фінансів Олександр Данилюк сподівається, що невдовзі вдасться досягнути домовленості з МВФ щодо Антикорупційного суду.

Українські Національні Новини

Політика