u-spravi-gandzyuk-zminili-prokuroriv

У справі Гандзюк змінили прокурорів

 • 9362 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. У кримінальних провадженнях щодо вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк змінено прокурорів-процесуальних керівників. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГПУ.

"За результатами оперативної наради в Генеральній прокуратурі про стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо заподіяння тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, що спричинили її смерть, 30 вересня 2019 року змінена група прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у вказаних провадженнях", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що наразі новоствореною групою прокурорів оновлено план досудового розслідування у цих кримінальних провадженнях. Досудове розслідування у них триває.

Нагадаємо, напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

На початку червня цього року суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві громадської активістки з Херсона Катерини Гандзюк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП