u-spravi-mozhlivoyi-prichetnosti-pratsivnikiv-nabu-do-skhem-v-oborontsi-pidozr-sche-ne-ogolosheno

У справі можливої причетності працівників НАБУ до схем в "оборонці" підозр ще не оголошено

 • 9974 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. У справі можливої причетності працівників Національного антикорупційного бюро до схем в "оборонці" підозри ще нікому не оголошено. Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник на слуханнях Комітету ВР України з питань запобігання і протидії корупції, передає УНН.

"З моменту реєстрації провадження щодо сюжету Bihus.info, на жаль, не витребувано жодного кримінального провадження, іде розслідування тих фактів (телесюжету – ред.), на сьогоднішній день підозри нікому не оголошено", - зазначив Ситник.

Нагадаємо, у 2017 році до НАБУ було направлено матеріали справи, з яких витікає ймовірна корупційна діяльність працівників НАБУ у співпраці з керівником ТОВ "Оптимумспецдеталь". 

Управління внутрішнього контролю НАБУ у березні розпочало службове розслідування за фактами можливих неправомірних дій працівників Бюро, пов’язаних з фігурантами журналістського сюжету. 

Як повідомляв УНН, НАБУ вчора заявило про завершення службового розслідування щодо працівників Бюро через "оборонну" справу. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП