u-spravi-pro-proslushku-goncharuka-nikhto-poki-ne-otrimav-pidozru

У справі про "прослушку Гончарука" ніхто поки не отримав підозру - СБУ

 • 10354 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У справі щодо незаконного прослуховування Прем‘єр-міністра України Олексія Гончарука, в рамках розслідування якого напередодні в приміщенні телеканалу 1+1 проводились обшуки працівниками СБУ, нікому поки не було повідомлено про підозру. Про це на засіданні Комітет у ВР з питань свободи слова сказав перший заступник начальника головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков, передає кореспондент УНН.

"Про підозру поки що нікому не повідомлялось", - сказав Маяков.

Нагадаємо, співробітники СБУ прийшли з обшуками на телеканал 1+1. Пізніше народний депутат України Олександр Дубінський повідомив, що обшуки на телеканалі 1+1 ведуть з метою знайти пристрій, за допомогою якого співробітник телеканалу міг проводити запис під час наради Прем’єр-міністра Олексія Гончарука в Кабінеті міністрів.

Згодом, група "1+1 медіа" підтвердила, що у приміщенні редакції програми "Гроші" відбувається обшук робочих місць журналістів офіцерами СБУ. Вони звернулись до голови СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію.

Пізніше з’явилася заява СБУ. У Баканова заявили, що обшуки, які проводяться по вулиці Куренівській, 18 не пов’язані з діяльністю телеканалу 1+1, а здійснюються щодо конкретних осіб, за місцями можливого створення та зберігання ними аудіофайлів, отриманих у незаконний спосіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП