u-spravi-savchenko-rubana-znovu-vidvedeno-suddiv

У справі Савченко-Рубана знову відведено суддів

 • 9316 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Колегія суддів Дарницького райсуду Києва у кримінальному провадженні за обвинуваченням народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана у підготовці теракту, відведена у повному складі. Про це повідомив адвокат Рубана Валентин Рибін у Facebook, передає УНН.

"11.04.2019 09:19. Колегія суддів Дарницького суду Києва у справі Савченко-Рубана відведена в повному складі! Рішення оголошено. Тепер знову до Київського апеляційного суду", - написав адвокат.

Як повідомляв УНН, Київський апеляційний суд направив кримінальне провадження за обвинуваченням народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана до Дарницького райсуду Києва.

Раніше Солом’янський районний суд Києва задовольнив заяву адвокатів про відвід суддів у справі Савченко-Рубана.

Нагадаємо, 13 березня Солом'янський районний суд Києва розпочав підготовче засідання у справі стосовно народного депутата Надії Савченко і екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту.

У серпні 2018 року Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Савченко і Рубана у вчиненні терористичного акту у центрі Києва завершено. З його слів, під час слідства здобуто всі необхідні докази, які підтверджують версію про підготовку теракту у столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП