u-spravi-schodo-roztrati-ponad-14-mln-grn-pid-chas-zakupivli-dviguniv-dlya-zsu-storoni-vistupili-z-promovami

У справі щодо розтрати понад 14 млн грн під час закупівлі двигунів для ЗСУ сторони виступили з промовами

 • 10807 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. У Вищому антикорупційному суді у справі стосовно ексдиректора Романа Тимківа та заступника директора ДП “Львівський бронетанковий завод”, начальника Центрального бронетанкового управління ЗСУ, начальника відділу цього управління та засновника ТОВ “Булет Лайн”, яких підозрюють у розтраті понад 14 млн гривень під час закупівлі двигунів для потреб ЗСУ, сторони виступили зі вступними промовами. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні прокурор САП та сторона захисту виступили зі вступними промовами. Після чого колегія суддів ВАКС встановила порядок та обсяг дослідження доказів у справі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наступне судове засідання, на якому розпочнеться дослідження письмових доказів, призначено на 1 липня 2020 року.

Нагадаємо, 14 липня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України та прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали посадовців ЗСУ та директора Львівського бронетанкового заводу. Їх підозрюють у привласненні, розтраті майна і зловживанні службовим становищем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Документацію про COVID-19 збиратимуть до Держархіву

     • 13425 переглядiв

    На Київщині невідомі побили та пограбували пенсіонерку

     • 20682 переглядiв