u-spravi-stosovno-ekszastupnika-direktora-zavodu-elektrovazhmash-doslidzheno-sche-1-tom-dokaziv

У справі стосовно ексзаступника директора заводу "Електроважмаш" досліджено ще 1 том доказів

 • 9566 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Вищий антикорупційний суд дослідив ще один том доказів у справі про обвинувачення колишнього заступника директора Державного підприємства “Завод „Електроважмаш“, зловживання якого завдали підприємству 37,3 млн гривень збитків. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На засіданні продовжилось дослідження письмових доказів, наданих стороною обвинувачення, та досліджено майже 1 том матеріалів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що наступний розгляд у справі призначено на 14:00 3 червня 2020 року.

Нагадаємо, у Вищому антикорупційному суді прокурор зачитав короткий виклад обвинувального акту у справі про обвинувачення колишнього заступника директора Державного підприємства “Завод "Електроважмаш“, зловживання якого завдали підприємству 37,3 млн гривень збитків.

Як повідомлялося, у жовтні 2014 року директор заводу “Електроважмаш”, зловживаючи своїм службовим становищем, діючи у співучасті, з метою мінімізації офіційного прибутку, реалізував за заниженою вартістю через низку підконтрольних суб’єктів господарювання продукцію підприємства, а саме двигун постійного електроструму.

Проведена в рамках досудового розслідування експертиза підтвердила, що внаслідок цієї реалізації державне підприємство зазнало збитків на суму 73,3 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП