u-ssha-avtomobil-vyikhav-u-rizdvyaniy-parad-ye-zhertvi-ta-desyatki-postrazhdalikh

П'ятеро людей загинули внаслідок наїзду на різдвяний парад у США

 • 20898 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. П'ятеро людей загинули і понад 40 дістали травми внаслідок наїзду автомобіля на різдвяний парад в американському штаті Вісконсин. Про це повідомляє УНН із посиланням на ABC News.

Деталі

Трагедія сталася у неділю, 21 листопада, у місті Вокеша (штат Вісконсин, США). Червоний позашляховик на високій швидкості вʼїхав у натовп людей під час проведення різдвяного параду. 

Унаслідок наїзду загинуло п'ятеро людей, постраждало понад 40. Загалом 11 дорослих та 12 дітей було доправлено до шести лікарень. Щонайменше троє перебувають у критичному стані, четверо — у тяжкому, шестеро — у задовільному.

Як зазначають, поліція відкрила вогонь по автомобілю, але водій зміг втекти. Згодом повідомили, що підозрюваний автомобіль знайшли, а винуватця наїзду затримали.  

Наразі розслідують мотив та деталі злочину.

GRAPHIC: Video of car purposely impacting holiday march in Waukesha pic.twitter.com/I50v9aSa0p

— Houston Air Watch (@houstonairw) November 22, 2021

A driver plowed through the #Waukesha Christmas parade Sunday. Cellphone video from Jesus Ochoa captured a terrifying moment when the SUV just missed a little girl dancing along the route. https://t.co/sjcTvuk2Du pic.twitter.com/Aw7Xa9H4AD

— CBS 58 News (@CBS58) November 22, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу