u-ssha-do-bereznya-prodovzhat-vimogu-do-mandrivnikiv-nositi-masku

У США до березня продовжать вимогу до мандрівників носити маску

 • 17268 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Адміністрація президента США Джо Байдена продовжить існуючі вимоги до мандрівників носити маски в транспорті до березня, повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Йдеться про продовження вимоги носити маску в літаках, автобусах, поїздах і суднах, а також в аеропортах та інших транспортних вузлах.

Такі заходи спрямовані на зняття занепокоєння з приводу варіанту коронавірусу Omicron.

Раніше

У серпні Управління транспортної безпеки продовжило дію федеральних правил з приводу масок у транспорті в США до 18 січня через знепокоєння у той час варіантом Delta.

Доповнення

Перша людина, інфікована штамом B.1.1.529, була виявлена нещодавно в Ботсвані. Згідно з даними місцевої радіостанції SABC, йдеться про громадянина ПАР. Всесвітня організація охорони здоров'я назвала новий штам COVID-19 грецькою буквою Omicron. Організація кваліфікувала новий варіант як такий, що викликає занепокоєння.

Новий штам вже був виявлений у декількох європейських країнах, США, Ізраїлі, Гонконгу, Японії, Канаді та Австралії. Багато країн почали обмежувати або забороняти поїздки з країн півдня Африки, щоб приборкати поширення цього варіанту.

Українські Національні Новини

Новини Світу