u-ssha-onovili-rekomendatsiyi-schodo-podorozhey-v-ukrayinu-ta-rosiyu

У США оновили рекомендації для подорожей в Україну та росію

 • 79978 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. В оновлених рекомендаціях Держдепу громадянам Сполучених Штатів наполегливо рекомендують утриматись від поїздок до росії та України через російсько-українську війну. Зазначили, що в обох країнах сили рф можуть затримувати громадян США, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Громадяни США, зокрема колишні та нинішні урядові та військовослужбовці США, а також приватні особи, які займаються бізнесом, які відвідують або проживають у росії, зазнавали безпідставних допитів та загроз з боку російських офіційних осіб і можуть стати жертвами переслідувань, жорстокого поводження та вимагання. Усі державні службовці США мають ретельно обміркувати необхідність поїздки в росію”, — ідеться у повідомленні.

Деталі

У Держдепі повідомляють про можливість затримання громадян США російськими службами безпеки за фальшивими звинуваченнями, їх затримання та/або переслідувань, засудження у таємних судах.

Установа також попереджає, що можливості уряду США надавати звичайні або екстрені послуги громадянам країни в росії наразі суттєво обмежені, особливо в районах, віддалених від посольства США в москві.

Тим громадянам, що зараз перебувають в росії та Україні, рекомендують негайно покинути країни.

Раніше

США поки не бачать ознак того, що переговори про припинення вогню між Україною і росією просуваються.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Лисичанську російські окупанти обстріляли дитячий садок

     • 78228 переглядiв

    ПСГ почали готувати до закачки газу на наступну зиму

     • 86044 переглядiв