u-ssha-otsinyuyut-scho-rosiya-mogla-vtratiti-blizko-polovini-svoyikh-tankiv

У США оцінюють, що росія могла втратити близько половини своїх танків

 • 738892 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. росія близько 80% можливостей сухопутних сил спрямувала на війну та, ймовірно, втратила половину бойових танків. Про це повідомляє “Голос Америки” з посиланням на помічницю міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Селест Волландер, передає УНН.

Деталі

Можливості росії, особливо сухопутних сил, значно погіршилися. Посадовиця говорить, що близько 80% можливостей сухопутних сил росії зараз спрямовано на війну. Окрім того, за оцінкою, імовірно, рф втратила близько половини своїх бойових танків. У кращому стані перебуває її військово-морський потенціал, а деякі прогалини, такі як поставки БПЛА, заповнюються за рахунок Ірану.

«Навіть перед лицем стратегічного програшу в Україні росія залишиться військовою силою, тому ми повинні правильно оцінити плани, операції та можливості впоратися... Ми повинні бути впевнені, що також засвоюємо уроки та залишаємося попереду», – сказала Волландер.

Нагадаємо

The New York Times повідомило, що за 11 місяців повномасштабної війни рф втратила в Україні близько 200 тисяч військовослужбовців вбитими та пораненими.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі