u-ssha-prodaniy-vigrashniy-kvitok-lotereyi-powerball-z-dzhekpotom-v-rozmiri-435-mln-dol

У США проданий виграшний квиток лотереї Powerball з джекпотом в розмірі 435 млн дол.

 • 8253 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Виграшний квиток однієї з найпопулярніших в США лотерей Powerball з джекпотом в розмірі 435 млн дол. проданий в одному з округів американського штату Індіана. Про це повідомив представник лотереї Денніс Роузбро, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"За нашими відомостями, квиток був придбаний в місті Лафейетт", - заявив він.

За словами Д.Роузбро, виграшним виявився всього один квиток, тому "переможцю не доведеться ні з ким ділитися".

Ім'я, який став володарем такої великої суми, поки не повідомляється. Як зазначають організатори, у переможця є 180 днів для того, щоб забрати виграш.

Зазначається, що за умовами лотереї, джекпот дістається тому, хто вірно вгадає номера п'яти білих куль, а також одного червоного, який і носить назву Powerball. Шанси правильно визначити всі шість номерів складають приблизно один на 292 мільйони. Згідно з правилами, переможець може отримати джекпот частинами протягом близько 30 років або ж стати його володарем відразу. В останньому випадку сума виграшу стає в кілька разів меншою, беручи до уваги ще й податки.

Лотерея Powerball проводиться в 44 штатах, федеральному окрузі Колумбія, на американських Віргінських островах і в Пуерто-Ріко. Ціна квитка складає 2 дол.. Загальна виручка від продажів досягає кілька мільярдів доларів.

Як повідомляв УНН, в Україні зірвано виграш лотереї «Мегалот» розміром у 6 млн грн.

Українські Національні Новини

Суспільство