u-ssha-prodayut-avtodim-uilla-smita-za-2-5-milyona-dolariv

У США продають автодім Уілла Сміта за 2,5 мільйона доларів

 • 13561 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. У США виставлений на продаж автодім Уїлла Сміта за 2,5 мільйона доларів. Про це пише УНН з посиланням на The Drive.

Деталі

Унікальний 16,7-метровий трейлер під назвою The Heat, загальна житлова площа якого становить 111 квадратних метрів, їздить на 22 колесах. При цьому, дах піднімається вгору, утворюючи повноцінний другий поверх. Всередині може з комфортом розміститися до 30 осіб. До їх послуг - обідня зона, вітальня, кабінет, ванна кімната, спальні і навіть кінотеатр.

Одних тільки телевізорів в трейлері налічується чотирнадцять. Оздоблення, в основному, виконано за спецзамовленням. Так, кухня оснащена фурнітурою і гранітними стільницями вартістю близько 200 000 доларів, ще 30 тисяч було витрачено на шкіряну оббивку вітальні.

Не обділений будинок на колесах і сучасними технологіями - на різні електронні системи пішло 125 000 дол. З кумедних фішок відзначимо також автоматичні розсувні двері з культової епопеї "Зоряний шлях" (Star Trek).

Також варто відзначити, що якщо у вас немає на руках всієї суми, то можна орендувати його всього за 9 тисяч на добу.

Додамо

До слова, подібними будинками володіли або користувалися також Шакіра, Міккі Рурк, Бред Пітт, Чарлі Шин, Джим Керрі, Шерон Стоун, Уїтні Х'юстон, Сильвестр Сталлоне і навіть Білл Клінтон.

Українські Національні Новини

УНН Lite